Ura Vahteruksella

Jätä avoin hakemus

Vahterus employee in production site in Kalanti

Vahterus on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa lämmönsiirtimiä tulevaisuuden tarpeisiin. Yrityksemme perustettiin vuonna 1990 Vakka-Suomessa sijaitsevaan Vahteruksen kylään, jonka mukaan se myös nimettiin. Ensimmäisen toimipaikkamme saimme vanhasta lammastilasta. Liki kolmenkymmenen vuoden liiketoiminnan, kasvun ja kansainvälistymisen jälkeen olemme edelleen ylpeitä kotipaikastamme keskellä kauneinta suomalaista maaseutua.

Toimintamme tavoite on ollut alusta saakka selvä: pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan hitsatun levylämmönsiirrinratkaisun. Ilman lämmönsiirtimiä teollisuus ja kotitaloudet lakkaisivat toimimasta. Lämmönsiirtimien tehokkuus on myös keskeinen tekijä maailman siirtyessä käyttämään uusia energiamuotoja. Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä, edelläkävijä ja markkinajohtaja. Valmistamamme lämmönsiirtimet on suunniteltu seuraavalle sukupolvelle: ne säästävät energiaa, ne ovat kooltaan kompakteja, ne räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja täysin hitsatun rakenteensa ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi vaativimmissakin olosuhteissa.

Pyrimme säilyttämään asemamme alan edelläkävijänä jatkuvan tuotekehityksen, automatisoidun tuotannon ja vahvan sovellusosaamisen avulla. Merkittävä osa tutkimus- ja tuotekehitystyöstämme tehdään yhdessä asiakkaidemme kanssa etsiessämme ratkaisua jokaiseen uniikkiin toimeksiantoon. Vahterukselle on myönnetty useita kansainvälisiä palkintoja ja patentteja innovatiivisesta suunnittelusta ja ympäristöystävällisestä tuotteesta. Suomessa sijaitsevan pääkonttorin ja tuotantolaitoksen lisäksi Vahteruksella on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kiinassa.


Vahterus Production Director Matti Kontu at Achema 2018 fair